Ta kontakt

Välkommnen att kontakta oss via mejl, telefon eller via kontaktformuläret nedan. Vi återkopplar till dig så fort vi har möjlighet.

Kontakta oss

 - 2,6 KB

Ring oss idag

 - 2,3 KB 

042 400 65 63

Adress

 - 2,3 KB 

Chatta med oss

 - 3,2 KB

Vår sekretesspolicy

Hos oss på Keyword Media är det av stor vikt att du känner till vilka uppgifter vi samlar in. Med vår policy kan vi visa dig vilken information om dina personuppgifter vi på Keyword Media samlar in, vem eller vilka som har tillgång till uppgifterna och vad vi använder dem till. Genom att du använder Keyword Media så godkänner du att dina personuppgifter används enligt denna policyn. Om policyn skulle förändras så kommer vi att meddela detta via vår webbplats.

Behandling av personuppgifter

Behandling av personuppgifter omfattas av bestämmelserna i personuppgiftslagen (PUL). Vid beställning av tjänster och eller produkter kommer information om kunden lagras i Keyword Medias kundbas. Kunden har vid efterfrågan rätt till tillgång, personuppgiftslagen, och kan kräva att felaktiga eller ofullständiga uppgifter korrigeras. Keyword media kan överföra kunddata mellan sina dotterbolag, leverantörer och entreprenörer. Keyword media, och deras slutna sällskap kan behandla kundens personuppgifter för varje kommunikation med kunden, inkluderat bland annat inbjudningar till arrangemang och distribution av Keyword Medias material. 

Vilka uppgifter omfattas av ovanstående personuppgifter?

Personuppgifter inkluderar all information som direkt eller indirekt kan hänföras till en individ.