Annonsering på sociala medier

Att välja att utölka sin annonsering till Facebook och Instagram är kostnadseffektiva plattformar för digital annonsering. Precis som för Google betalar du bara när kunden klickar på din annons och kan nyttja riktad annonsering. 

Riktade målgrupper

Med hjälp av Business Manager på Facebook är era inriktningsalternativ enorma, visa era annonser för era följare, deras vänner, liknande målgrupper som era existerande kunder är bara ett litet urval av valmöjligheter. 

Genom att använda sig av annonsering på sociala medier som Facebook och Instagram så när du kunden när hen befinner sig på en plattform där de spenderar mycker tid. Dina potentiella kunder går in på dessa plattformar för att utbyta information och få inspiration, ett perekt läge för er att synas!

Det finns här möjlighet att använda sig av remarketing för de kunder som besökt vissa sidor men inte köpt eller för de som är existerande kunder. Att jobba med remarketing på Facebook och Instagram är supereffektivt för att dels hålla sig top of mind men även för att påminna kunden om att slutföra sitt köp hos er.

Kontakta oss

Vad kan vi göra för er?

Vi på Keyword Media kommer att bygga och optimera ert konto, annonser och er målgrupp baserat på hur lönsamt de presterar.

Vi jobbar bland annat med att:

- Vi bygger ert konto baserat på önskemål, landningsida och mål

- Vi jobbar fram de rätta målgruppera för att öka era konverteringar

- Vi testar olika annonsvarianter för bästa resultat

- Vi testar olika målgrupper för högre lönsamhet

- Vi optimerar bud och budgetar beroende på presentation

Spårning och remarketing

Vi komemr att implementera pixel för Facebook så att vi kan spåra och mäta era resultat. Här har vi möjlighet att sätta upp mål och mäta åtgärder som är viktiga för er, som köp eller ta kontakt. 

Vi har sedan möjlighet att koppla på remarketing för de målgrupper som högst troligt återkommer och konverterar.

Vi har expetrisen för att allt ska fungera och prestera optimalt. 

Boka ett kostnadsfritt strategimöte med oss idag!

Boka möte här